KÖLTÖZTETÉS, FUVAROZÁS: +36-30-589-4841

Tippek

Vállalásaink többnyire óradíjasak, ezért szeretnénk több hasznos tippel segíteni Önnek az idősporolásban.

A parkolás a legfontosabb, mivel a távhordás rengeteg plusz időt és energiát vesz igénybe, ami nagyságrendekkel képes meghosszabbítani a költözés idejét. Ezt elkerülendő, legalább két személyautónyi helyet biztosítson a szállítás idejére!

Ahhoz, hogy munkatársaink gyorsan és sérülésmentesen tudják Önt költöztetni, adnánk néhány tippet a csomagoláshoz:

A könyveket és törékeny tárgyakat /konyhai eszközök, porcelánok/ célszerű dobozba csomagolni, amelyeket igény esetén biztosítunk Önnek. Amennyiben úgy gondolja, hogy a csomagolás kényes feladatát nem szeretné maga elvégezni , akkor kérje munkatársaink segítségét, akik rendelkeznek az ehhez szükséges szaktudással és kultúráltan megoldják a feladatot. A dobozoláshoz ajánlott vastag, barna ragasztót venni, amivel a doboz alját egyszer hosszában és kétszer keresztben kell ragasztani, így elkerülhető annak szállítás közbeni kiszakadása. Ruhákat, ágyneműt és más nem törékeny tárgyat ajánlott nagy , erős zsákokban elhelyezni.

Fontos a zsákokat és a dobozokat felcímkézni, főleg ha törékeny tárgyak, vagy iratok vannak benne, illetve a gyorsabb rakodás érdekében a helységeket is feltüntetni, ahova kerülni fognak /kékszoba, nappali...stb./.

Fontos tudnivaló, hogy a kihordást mindig a nagyobb bútorokkal kezdjük, ezek után a zsákok, dobozok és egyéb holmik következnek. Ezért a dobozokat, ne az előszobába vagy a nagyobb bútorok elé gyűjtsük.

Műtárgy, vagy anitk bútor szállítása természetesen nagyobb odafigyelést és csomagolást igényel, ezért hogy minden gördülékenyen menjen, kérem hívjon minket bizalommal!